Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομίλησε το μεσημέρι με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν στη Θήβα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας». Τόνισε πως αυτό «μπορεί να γίνει με έναν τρόπο μόνο, με το να είναι η Νέα Δημοκρατία πολύ ισχυρή στις κάλπες της 21ης Μαΐου».

Όπως είπε, αυτή η κουβέντα επανήλθε στο προσκήνιο «διότι κάποιοι δεν έμαθαν τίποτα και δεν ξέχασαν τίποτα. Θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια πράγματα που έκαναν το 2015. Μας το λέει ξεκάθαρα ο κ. Βαρουφάκης, “δεν υπάρχει πρόβλημα. Ε, μπορεί να κλείσουν και οι τράπεζες, να κρατικοποιήσουμε και την Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα αντικαταστήσουμε τα ευρώ σας με ‘Δήμητρες'”. Λοιπόν, του λέμε: να αφήσουμε τις σαχλαμάρες. Τέρμα τα παιχνίδια στις πλάτες των Ελλήνων».

Στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός επεσήμανε ακόμη: «’Ακουγα τον κ. Τσίπρα που πήγε χθες στην Κω. Θα σας πω για τι μίλησε και για τι δεν μίλησε. Λοιπόν, μας είπε: “ξέρετε, έχουμε πρόβλημα με τα συστήματα υγείας στα νησιά μας, με το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Να δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ιδιώτες γιατρούς, ειδικά στα νησιά για να υποστηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας”. Έλα, όμως, που αυτό το έχουμε ήδη ψηφίσει και το καταψήφισε όταν το φέραμε στη Βουλή. Για να δείτε το βαθμό της υποκρισίας. Ούτε αυτό δεν ήξερε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή φωτό:ΑΠΕ/ΜΠΕ

Facebook Comments