Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Στη λίστα της Β’ Αθηνών περιλαμβάνονται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ έκπληξη αποτελεί το όνομα της Ραλλίας Χρηστίδου.

Αντίθετα, στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας φαίνεται πως μετακινείται ο Γιάννης Δραγασάκης, καθώς δεν είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.

Σημειώνεται ότι στη Β’ Αθηνών τα ονόματα των υποψηφίων ανακοινώθηκαν αλφαβητικά και όχι με σειρά κατάταξης.

Στην Α’ Αθηνών, όπου και εκεί δεν έχει ανακοινωθεί η σειρά κατάταξης, περιλαμβάνονται ο Νίκος Βούτσης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Νίκος Φίλης και Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος υπηρετούσε ως εξωκοινοβουλευτικός στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα αλλά και στο Ηράκλειο, όπως και ο αντίπαλός του Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Αττικής είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς. Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Α Πειραιά, ο Θεόδωρος Δρίτσας και στη Β Πειραιά ο Δημήτρης Βίτσας.

Επικεφαλής στην Α Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Παρασκευόπουλος και στη Β Θεσσαλονίκης ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στη δεύτερη θέση, ο Δημήτρης Μάρδας.

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν στην Αττική ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος και στη Φθιώτιδα η πρώην βουλευτής Βάσω Λέβα.

Μετά την απόφαση της επιτροπής κατάρτισης ψηφοδελτίων για τοποθέτηση του κ. Μητρόπουλου σε μη εκλόγιμη θέση, ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Στη συνέχεια όμως άλλαξε γραμμή και είπε πως θέλει να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου.

Facebook Comments