Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ παραχώρησε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος, στη διάρκεια της οποίας μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, τα καλλιτεχνικά του σχέδια αλλά και τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι “η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του”, ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας: “Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι σέβεται “όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου”, όμως επεσήμανε ότι παρατηρεί “ότι κάποια από αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας διατηρούν ένα παλαιό είδος φοιτητικής ξεγνοιασιάς και μιας υπερβολικής και αδικαιολόγητης αυτοπεποίθησης που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόμαστε σε μια εποχή που “μας χρειάζεται μια ωριμότητα” και μια ικανότητα “διαχείρισης”, ενώ τόνισε ότι “δεν γνωρίζει καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη” για τα παραπάνω.

Facebook Comments