Την ετήσια παρουσίαση προϊόντων της πραγματοποιεί η Apple σήμερα το απόγευμα στο Σαν Φρανσίσκο, για την αποκάλυψη του νέου μοντέλου του πιο σημαντικού της προϊόντος, του iPhone. Σύμφωνα με το Bloomberg, όμως, η εταιρεία στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει αυτή την εκδήλωση για ενημέρωση των καταναλωτών, των αναλυτών και των επενδυτών και για άλλα θέματα και αυτό μάλλον θα επαναληφθεί φέτος.

Η εκδήλωση με όνομα “Hey, Siri, Give Us a Hint” θα μεταδοθεί ζωντανά στις συσκευές της εταιρείας στο σύνδεσμο Apple.com/live. 

iPhone

Τα αποκαλυπτήρια της Apple

Πέρυσι η Apple παρουσίασε τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει κάνει ποτέ στο iPhone από την πρώτη του εμφάνιση το 2007, με δυο συσκευές με μεγάλες οθόνες και μια ανανεωμένη έκδοση του λογισμικού iOS. Ο σχεδιασμός της καινούργιας συσκευής θα είναι παρόμοιος των iPhone 6 και 6 Plus, με αναβαθμισμένη κάμερα, ταχύτερο επεξεργαστή, με οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών, 2 GB RAM, πισινή κάμερα 12 megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4Κ και μπροστινή 5 megapixel. 

Πολλοί, μάλιστα, κάνουν λόγο για ακόμα πιο λεπτή συσκευή, κατά 0,2 mm, καθώς και για μικρότερη μπαταρία με τους ειδικούς να σημειώνουν πως οι διαφορές στη ζωή της μπαταρίας δεν θα είναι ορατές στους τελικούς χρήστες.

Η συσκευή ενδεχομένως θα περιλαμβάνει μια νέα τεχνολογία, τη λεγόμενη Force Touch, που εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με την πίεση του δακτύλου, ενώ θα διατίθεται σε ένα καινούργιο χρώμα ροζ-χρυσό, που θα προστεθεί στο άσπρο, γκρι και χρυσό που υπάρχουν ήδη. 

Η τάση της Apple να προσφέρει δύο συσκευές σε διαφορετικά μεγέθη μάλλον θα διατηρηθεί, όπως επίσης και η ονομασία “S”. Ωστόσο, σύμφωνα με το MacRumors, επειδή το όνομα iPhone 6s Plus φαίνεται να μεγαλώνει πολύ, είναι πιθανό φέτος να έχουμε και μια νέα μορφή ονομασίας.

Αν ακολουθηθεί το πρόγραμμα των προηγούμενων εκδόσεων, οι νέες συσκευές θα παρουσιαστούν σήμερα, οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου και τα καινούργια iPhone θα εμφανιστούν επισήμως στις 18 Σεπτεμβρίου. 

Apple TV

appleTV

Η φθινοπωρινή παρουσίαση της Apple επισκιάζεται συνήθως από το νέο iPhone, αλλά δεδομένου ότι οι μεγάλες αποκαλύψεις και αλλαγές έγιναν στο προηγούμενο μοντέλο το iPhone 6 την προσοχή σήμερα θα απορροφήσει το νέο “παιχνιδιάρικο” Apple TV. Μια πρώτη εισαγωγή έγινε με τη δημιουργία του λογαριασμού @AppStoreGames, που θα επιτρέπει στους δημιουργούς των παιχνιδιών να έχουν επαφή με τους καταναλωτές.

Facebook Comments