Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει τις αντιδράσεις προσώπων της Αριστεράς, οι οποίοι έσπευσαν να κουνήσουν το δάχτυλο στον ελληνικό λαό για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Θλίβομαι με το πόση αντιδημοκρατικότητα κρύβεται στην Αριστερά. Περίμενα μια γενναιότητα από την Αριστερά και αποδοχή της ήττας και κυρίως από τους πνευματικούς ταγούς της Αριστεράς. Καλά σας έκανε ο Σαββόπουλος και άλλαξε στρατόπεδο και πήγε από την Αριστερά στη Δεξιά. Έτσι όπως λειτουργείτε, φασιστικά, θα πάνε και άλλοι από την Αριστερά στη Δεξιά.

Για μένα, για τη δημοκρατία δεν είναι καλό το αποτέλεσμα αυτό. Είναι κακό να υπάρχει ένας βασιλιάς και να μην το βλέπει το δεύτερο, εγώ θα ήθελα να υπάρχει κάτι που να κάνει αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει τίποτα τώρα. Με αυτές τις πρακτικές βλέπω να παίρνει 60% στις άλλες εκλογές ο Μητσοτάκης, διότι είναι σαφές ότι το Κέντρο το διεμβόλισε. Δεν υπάρχει Κέντρο, το πήρε όλο, έχει πάρει καλά κομμάτια της Αριστεράς».

«Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε, να βγαίνετε και να κουνάτε το χέρι στον κόσμο και να λέτε ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τότε λοιπόν σύντροφοι, να βγείτε να πείτε εμείς είμαστε κατά της δημοκρατίας, να καταλύσουμε τις εκλογές, να πάρουμε τα όπλα να βγούμε στα βουνά και να κάνουμε με αυτόν τον τρόπο αντίσταση στον Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

Facebook Comments