Μεγάλη διάδοση είχε η ψευδής είδηση ότι χρήστης του Τwitter συνελήφθη επειδή έγραψε το γνωστό σύνθημα “Μητσοτάκη γ@@”. Μάλιστα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα έσπευσε, ως συνήθως, να αναπαράγει την “είδηση” με το σχόλιο “και που να αναθεωρήσουν και το Σύνταγμα”.

Η είδηση που πόσταρε η κ. Ακρίτα έλεγε: “Συνελήφθη ο άνδρας που ξεκίνησε το υβριστικό σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα social media”.

Ποια είναι η αλήθεια; Όπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ζει μαζί με τον αδερφό του και τη μητέρα του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος με λευκό ποινικό μητρώο, ενώ δεν ανήκει σε κάποια πολιτική ομάδα ή φορέα.

Τι έγραφε στο Τwitter ο χρήστης

Διατηρούσε προφίλ στο twitter μέσω του οποίου το τελευταίο εξάμηνο κλιμάκωνε απειλές και προέτρεπε σε βιαιοπραγίες και διχόνοια. Μερικά από αυτά που έγραφε ήταν:

“Πρέπει να λήξει η κοινωνική ειρήνη, στείλτε στο νοσοκομείο όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Χτυπήστε τα σπίτια τους και πρέπει να κάνουμε παρέμβαση στα σπίτια τους και τις περιουσίες τους.

Μακάρι εισβολή οι Τούρκοι, θα πολεμήσουμε δίπλα τους. Κοινωνική Ειρήνη τέλος. Μακάρι να πέσουν και άλλα μαχητικά, να ξεσπάσουν και άλλες φωτιές. Ελλάδα να καταστραφεί η Ελλάδα.

Μακάρι Τέμπη σε σας και την οικογένειά σας, μακάρι να χάσει εδάφη η Ελλάδα, θα πολεμήσω μαζί με τους Τούρκους”.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments