Η ώρα για την πληρωμή της 4ης δόσης του Market Pass έφτασε καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν να πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους είτε έχουν επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό αριθμό είτε χρήση άυλης ψηφιακής κάρτας.

Η διαδικασία και για τους 645.000 δικαιούχους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως και την ερχόμενη Τρίτη.

Βάσει του προγραμματισμοί η τέταρτη πληρωμή θα γίνει από σήμερα 2 Ιουνίου, ενώ η τελευταία του προγράμματος θα είναι στις 3 Ιουλίου. Οι όποιες καθυστερήσεις ενδεχομένως παρουσιαστούν έχουν να κάνουν με την επεξεργασία των στοιχείων από τις τράπεζες. Οι δικαιούχοι μπορούν να δουν μέσω της πλατφόρμας vouchers.gov.gr την πορεία των χρημάτων τους.

Το μήνυμα της πληρωμής της δόσης θα γράφει: ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ – ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. Όταν πλέον πιστωθούν τα χρήματα θα φαίνεται το παρακάτω μήνυμα: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ: Η συγκεκριμένη πληρωμή έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Την ενίσχυση που δικαιούνται αναμένεται να λάβουν αναδρομικά  και χιλιάδες δικαιούχοι στους οποίους είχε αποσταλεί email για να διορθώσουν το ΙΒΑΝ καθώς η αίτηση τους είχε εγκριθεί αλλά δεν ήταν δυνατόν να γίνει η καταβολή των χρημάτων.

Market Pass: Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα Market Pass δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τονδικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων, ιδίως στους κωδικούς:

  • 5411: Παντοπωλεία, Σούπερ μάρκετ
  • 5422: Κρεοπωλεία
  • 5441: Καταστήματα ζαχαροπλαστικής
  • 5451: Καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων
  • 5462: Αρτοποιεία
  • 5499: Διάφορα καταστήματα τροφίμων

Facebook Comments