“Μεταφέρθηκαν οργανωμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι από τη Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του προξενείου στη Ροδόπη” ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, προχωρώντας σε μια σοβαρή καταγγελία για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή “Evening Report” του τηλεοπτικού σταθμού ONE, ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε λόγο για μια καθαρή παρέμβαση του προξενείου, αντίθετη όπως είπε στη Συνθήκη της Λοζάνης.

“Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λοζάνης”, τόνισε και έβαλε και μια άλλη διάσταση στο θέμα.

“Τι άλλο έχει γίνει που δεν το ξέρουμε εδώ, αλλά έχει γίνει”, είπε και ανέφερε ότι μεταφέρθηκαν οργανωμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του προξενείου στη Ροδόπη.

“Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται”, ανέφερε συγκεκριμένα.

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε, “χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;”.

Facebook Comments