Η Eurobank απέσπασε διεθνείς διακρίσεις στον τομέα των μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών, καθώς αναδείχθηκε η Καλύτερη Τράπεζα Υποθεματοφυλακής (Best Sub-Custodian Bank) για το 2023 σε Ελλάδα & Κύπρο, από το περιοδικό Global Finance.

Επίσης, αναδείχθηκε Tράπεζα Επιλογής για τις Χρηματιστηριακές Εταιρείες ανάμεσα σε παρόχους υπηρεσιών θεματοφυλακής στις Αναδυόμενες Αγορές (Broker Dealers’ Choice, Emerging Markets), από το περιοδικό Global Custodian.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάκριση της Εurobank ως η Καλύτερη Τράπεζα Υποθεματοφυλακής, αποτελεί την 17η διάκρισή της στην ελληνική αγορά από το 2006, από το Global Finance.

Tο Global Finance αναδεικνύει, κάθε χρόνο, τις τράπεζες που παρουσίασαν κορυφαίες επιδόσεις στη βάση πολυπαραγοντικών κριτηρίων, όπως, η σχέση με την πελατεία, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι τεχνολογικές πλατφόρμες, η ανταγωνιστική τιμολόγηση, η δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε σειρά κανονιστικών αλλαγών, η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών, καθώς και η γνώση του κανονιστικού πλαισίου & πρακτικών στην εκάστοτε αγορά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της απονομής των Leaders in Custody Awards που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το περιοδικό Global Custodian βράβευσε την Εurobank ως Broker Dealers’ Choice, Emerging Markets. Η συγκεκριμένη βράβευση, που εδραιώνει την Τράπεζα μεταξύ των κορυφαίων παρόχων μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών, ήταν αποτέλεσμα της υψηλής βαθμολογίας που συγκέντρωσε η Εurobank από σημαντικό αριθμό θεσμικών πελατών, οι οποίοι την ανέδειξαν μεταξύ εγχώριων και ξένων κορυφαίων τραπεζών.

Η Εurobank προσφέρει ολοκληρωμένο φάσμα μετα-συναλλακτικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά -Clearing, Custody, Asset Servicing & Fund Administration- σε θεσμικούς και ιδιώτες πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, παρέχει υπηρεσίες Θεματοφυλακής στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε αγορές εξωτερικού, σε ιδιώτες και σε θεσμικούς πελάτες, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, καθώς και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και εκδότριες εταιρείες του Χρηματιστήριου Αθηνών, διαχείριση ομολογιακών δανείων και υπηρεσίες μετοχολογίου.

Facebook Comments