Μέτοχος του 50% +1 της ΔΙΑΤΜΗΣΗ  ο Αλέκος Φλαμπουράρης ακόμη και μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Στο όνομα του πρώην υπουργού παρέμεναν τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί 650.135 μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας που ανέλαβε δημόσιο έργο, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος.

Ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι έδωσε εντολή ήδη από τις 26 Ιανουαρίου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να βγει από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αλλά και ότι ο ίδιος μεταβίβασε τις μετοχές (“μεταβίβασα το μετοχολόγιο” ήταν η ακριβής δήλωσή του στο Mega) οι ίδιες πληροφορίες θέλουν μόλις σήμερα τους συνεργάτες του να σπεύδουν στο ΓΕΜΗ για να υποβάλουν την σχετική απόφαση της ΓΣ αλλά και το μετοχολόγιο της κατασκευαστικής εταιρείας. 

Άρα σε κάθε περίπτωση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης παρέμενε – φαίνεται ως μέτοχος και μάλιστα ο βασικός, της κατασκευαστικής εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ, ενόσω ήταν υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Τσίπρα.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι οποίες επικαλούνται και συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου, οι συνεργάτες του κυρίου Φλαμπουράρη υπέβαλαν στο ΓΕΜΗ μόλις στις 14 Σεπτεμβρίου και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σε 1.300.000 ευρώ με αξία μετοχής 1 ευρώ,  η οποία ελήφθη τον Δεκέμβριο του 2013.

Υπενθυμίζεται πως  ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και δήλωσε ότι ο ισολογισμός που δημοσιεύτηκε είναι του 2012, όταν και ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Facebook Comments