H Peugeot ανακοίνωσε την ανανέωση του πετυχημένου σούπερ μίνι της, που στην τελευταία γενιά του διατίθεται κι σε συμβατικές εκδόσεις και σε ηλεκτρική.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ανανέωση του μπροστινού μέρος ώστε να συμβαδίζει με την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, ενώ το πίσω μέρος χαρακτηρίζουν τα νέα φώτα τεχνολογίας LED.

Νέες ζάντες και νέα χρώματα είναι διαθέσιμα για το αυτοκίνητο, ενώ στο εξωτερικό υπάρχουν νέα υφάσματα για τα καθίσματα, νέας σχεδίασης ψηφιακός πίνακας οργάνων, καθώς και μία νέα κεντρική οθόνη 10”.

Το αυτοκίνητο θα διατίθεται με δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις με τον κινητήρα 1.2, με 75 και 100 ίππους. Το αυτοκίνητο προσφέρεται επίσης σε δύο υβριδικές εκδόσεις 48 V με βενζινοκινητήρα 100 ίππων ή 136 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων.

Το ηλεκτρικό E-208 χρησιμοποιεί ένα κινητήρα 115 kW (156 ίππων) και διαθέτει μια μπαταρία 51 kWh, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων στον τυποποιημένο κύκλο δοκιμών

Facebook Comments