Ξεκινούν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε η Λ. Συγγρού, μετά από τη συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος στη διάρκεια της χθεσινής τους συνεργασίας οι κ. Μεϊμαράκης και Παπαμιμίκος συμφώνησαν να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες το ταχύτερο δυνατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων άμεσα πρόκειται να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα, με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το ταχύτερο, ενώ αναμένεται να τηρηθεί το καταστατικό που προβλέπει εκλογή προέδρου απο τη βάση.

Με δηλώσεις του στο Mega ο Μάκης Βορίδης έκανε λόγο για «ορθή απόφαση» ενώ ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία ο νυν πρόεδρος είπε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης είναι από τα πιο λαμπρά στελέχη, έδωσε σπουδαίο αγώνα και έχει να προσφέρει πολλά» ανεξαρτήτως θέσης. Το αν θα είναι υποψήφιος είναι δικό του θέμα, πρόσθεσε ο κ. Βορίδης.

Facebook Comments