Νέο «επεισόδιο» με πρωταγωνιστές τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Φίλη.


Ο πρώην υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ έθεσε νωρίτερα σήμερα θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

Ο βουλευτής Χανίων της αντιπολίτευσης κάλεσε τον Νίκο Φίλη να αποχωρήσει από το κόμμα, αν δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών μέσα από τις οποίος αναδείχθηκε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης. «Σταμάτα να δηλητηριάζεις λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ !!

Η αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 ανθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελακη

Η «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει»

(από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση)

Σταματα να δηλητηριάζεις ,λόγω της στενοχωριας και της πολιτικης σου αγκυλωσης ,τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωριες συνωμοσιας για «άγνωστους οικονομικους παραγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ»

polakis-filis

Νίκος Φίλης: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

«Πιο νωπή λαϊκή εντολή είναι η απόφαση που έδωσε ο λαός με τις δημοτικές εκλογές, όπου εκεί υποχώρησε περαιτέρω το κύρος και η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,7% από ό,τι λένε οι έρευνες» είπε αρχικά ο Νίκος Φίλης.

«Αυτό δεν οφείλεται προσωπικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά δεν το ανέκοψε» πρόσθεσε με νόημα ο Νίκος Φίλης παρατηρώντας ότι σε άλλες περιπτώσεις όπως στον Ανδρουλάκη, στον Τσίπρα ή στον Μητσοτάκη με την εκλογή νέου αρχηγού «αμέσως υπήρχε μια ανάταση. Εδώ δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει μια ψυχρή αποδοκιμασία από την κοινωνία».

Facebook Comments