Η Πρόεδρος Ελένη Χόβρη και η Αντιπρόεδρος Φανή Λεβέντη του ΜΗ κερδοσκοπικού οργανισμού “Great Greece for Ever” και εκ μέρους του ΔΣ και της Επιτροπής των Σοφών, σας προσκαλούν στο μεγάλο φιλανθρωπικό Gala, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο Politia Tennis Club, για να σας παρουσιάσουμε το έργο μας!

Το Δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα έφερε στην επιφάνεια την ανάγκη που έχουμε σήμερα περισσότερο από ποτέ, για την ανάδειξη ανθρώπων με όραμα και αγάπη για την πατρίδα, διάθεση για έμπρακτη και ανιδιοτελή προσφορά και πάνω απ΄όλα την αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στην χώρα από την οποία προήλθαν και τους ανέδειξε.

Σκοπός της Great Greece for Ever είναι να χτίσουμε ψηφιακές γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της Διασποράς, να ενημερωθούν για την Νέα Ελλάδα, την ψηφιακή επιστημονική Ελλάδα, και να βρεθούν τρόποι διατήρησης της ελληνικής ταυτότητας, της εθνικής συνείδησης και συγκεκριμένα της γλώσσας, της ιστορίας, της θρησκείας, της καταγωγής, των παραδόσεων και του πολιτισμού. Τα παιδιά των ομογενών Ελλήνων στις χώρες της διασποράς ομιλούν όλο και λιγότερο την ελληνική γλώσσα ενώ το κριτήριο της καταγωγής εξασθενεί δια των μεικτών γάμων. Για να διατηρηθεί όμως και η συμβολική ελληνικότητα θα πρέπει να εξευρεθούν τρόποι για την διατήρηση ενός “πολιτισμικού ελαχίστου” ικανού ώστε να ενισχυθούν η ελληνική γλώσσα κι ο πολιτισμός.

Γι΄αυτό τον λόγο στην Great Greece for Ever:

  1. Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα www.greatgreece200plus.gr η οποία θα υποδεχτεί το
  2. 6τάξιο Ψηφιακό Δημοτικό σχολείο: προτείνουμε να παρέχουμε εξ αποστάσεως μάθηση και σπουδή στην ελληνική γλώσσα κι ιστορία και διαδικτυακό υλικό κατάλληλο για τα Ελληνόπουλα 3ης, 4ης, 5ης γενιάς.
  3. Ήδη προχωράμε με την δημιουργία εκπαιδευτικής διαδικτυακής και mobile εφαρμογής απευθυνόμενη σε παιδιά ομογενών με στόχο την μεταλαμπάδευση των Ηθών και Εθίμων της Ελλάδας

Κοντά μας στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται και θα παραθέσουν ομιλίες μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της great Greece for Ever κα. Ελένη Χόβρη, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ & Πρόεδρος Παγκοσμίου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών κ. Γιώργος Πατούλης, η Διευθύντρια Επικοινωνίας Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού κα. Ζέφη Καργίδου, ο Πρόεδρος των σχολείων Plato Academy Schools, Florida ΗΠΑ κ. Louis Kokkinakos, ο Διευθυντής Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά κ. Βασίλης Κατσούρος, ο Καθηγητής Δερματολογίας–Νομικός, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Πρόεδρος Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινέζικης και Συμπληρωματικής Ιατρικής & Πρόεδρος Επιτροπής των Σοφών κ. Κωνσταντίνος  Κουσκούκης, η Iατρός Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος &  Μέλος ΔΣ Great Greece for Ever κα. Αλεξάνδρα Μαρίνη-Μαστρογιαννάκη, ο Καθηγητής Γεωπληροφορικής κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος και ο Διευθυντής Πωλήσεων της 1to1 Diet be Cambridge Weight Plan κ. Βασίλης Ρηγόπουλος

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα μας έχει στείλει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο κύριος Γιώργος Ντάβλας και η Αντιπρόεδρος της Great Greece for Ever κυρία Φανή Λεβέντη.

Μουσική σκηνή: Πιάνο: Αλέξανδρος Σούτσος – Τραγούδι: Πέρσα Σέργη

Facebook Comments