Μία πρωτοφανής κόντρα ανάμεσα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Κατερίνας Καινούργιου, την ώρα που και οι δύο βρίσκονταν στον “αέρα”.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε ένταση στις δύο πρωινές εκπομπές, Super Κατερίνα και Πρωινό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η ρεπόρτερ του Alpha παρενέβη στη ζωντανή σύνδεση του Πρωινού, με τον Γιώργο Λιάγκα να κλείνει άρον άρον το link και να ξεσπά:

“Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το! Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!”, είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ώρα που ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έλεγε όλα αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου ζητούσε ζωντανά συγγνώμη από το Πρωινό.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο επικεφαλής της εκπομπής έστειλαν μηνύματα στον Γιώργο Λιάγκα, ζητώντας του συγγνώμη.

“Θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο μου ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ”. Δεκτή η συγγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται… Προχωράμε” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγή: thetoc.gr

Facebook Comments