Κατά της Τατιάνας Στεφανίδου και δημοσιογράφου της εκπομπής Tlive του Alpha καταφέρθηκε σε ζωντανή μετάδοση ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

«Ντροπή σου», φώναξε στον δημοσιογράφο που ήταν ακριβώς δίπλα του, αναφερόμενος στον τρόπο που μετέδωσε τις εξελίξεις στη δίκη. «Ντροπή σας», είπε απευθυνόμενος γενικότερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Δικάζεται μία αθώα γυναίκα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Επιπλέον, ο γνωστός ποινικολόγος καταφέρθηκε ενάντια στην παρουσιάστρια, ισχυριζόμενος ότι παρουσίασε άτομο που τον «γελοιοποίησε» και «μιμούνταν τη φωνή του». «Με εξευτελίζετε», είπε ο Αλέξης Κούγιας. Στη συνέχεια πέταξε το ακουστικό και προχώρησε σε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που βρίσκονταν δίπλα.

Αλέξης Κούγιας: «Ντροπή σου. Δικάζεται μία αθώα γυναίκα, Ντροπή σε όλους σας»
«Θα κάνω μία συγκεκριμένη δήλωση, σε μία συγκεκριμένη εκπομπή και μετά σε εσάς», είπε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά. Στη συνέχεια προχώρησε στη δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πληροφορήθηκα ότι σήμερα στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να χρησιμοποιεί φράσεις που με αφορούν. Επειδή εχθές έκανα για πρώτη φορά εξαίρεση, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί σου [σ.σ εννοεί την Τατιάνα Στεφανίδου], το λέω προσωπικά, το έκανα για την πρώην σύζυγό μου».

Ακόμα, ο γνωστός ποινικολόγος συνέχισε: «Με πληροφόρησε ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Μουσσάς ότι στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να κάνει τη φωνή μου και να με γελοιοποιεί».

«Επίσης πληροφορήθηκα ότι ο κύριος που κάθεται δίπλα μου βγήκε έξω από το ακροατήριο σήμερα και ενημέρωσε το κοινό σας ότι δήθεν την ώρα που απελογείτο η κυρία κατηγορουμένη, έκλαιγε μόνο η ίδια και οι συγγενείς της, ενώ όταν ο κ. Δασκαλάκης κατέθετε έκλαιγε όλο το ακροατήριο», είπε ο Αλέξης Κούγιας και κατέληξε:

«Πρόκειται για γελοίο πρόσωπο και λέει ψέματα. Σάς το λέω ευθέως και το λέω επειδή είναι μπροστά. Ντροπή του. Ντροπή σου. Ντροπή σου σού είπα. Δικάζεται μία αθώα γυναίκα, Ντροπή σε όλους σας. Ντροπή».

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments