Δεν θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν το «Βινύλιο». Ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν είχε προϊδεάσει γι’ αυτή την εξέλιξη λέγοντας: «Το “Βινύλιο” είναι μία εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής.

Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, μετά πήγαμε σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και μετά στα αφιερώματα.

Επειδή όμως νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε να έχουμε, προτιμήσαμε να μην βγάλουμε το Βινύλιο φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά θα δούμε, γιατί θέλουμε να πάμε το Βινύλιο στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε, το ετοιμάζουμε».

Η εκπομπή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα βγει. Ή αν βγει θα είναι ένα – δύο επεισόδια που θα έχουν το χαρακτήρα special event. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Κανάκης ήδη επεξεργάζεται την ιδέα ενός ολοκαίνουργιου concept το οποίο δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα» πριν από το Φθινόπωρο του 2024.

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments