Ο “Άρης” είχε αυξημένες αρμοδιότητες και δικαιώματα μέσα στην οικογένεια και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της.

“Επιβράβευσή” του για αυτή την αφοσίωση, φαίνεται να ήταν η τοποθέτησή του ως μέλος διοικητικών συμβουλίων, δύο εταιρειών της οικογένειας, η διατήρηση λογαριασμού στην Ελβετία από τον οποίο έχει διακινηθεί 1.500.000 ευρώ και ένας ακόμη στην Ελλάδα με δικές του καταθέσεις 500.000 ευρώ.

Πηγές που προέρχονται από το περιβάλλον των θυμάτων, αναφέρουν ότι ο 76χρονος διατηρούσε λογαριασμό με συνδικαιούχο την αδερφή του σε τράπεζα της Ελβετίας. Από αυτόν έχει διακινηθεί 1.500.000 ευρώ, ενώ στο ίδιο υποκατάστημα υπάρχουν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Καρνέση.

Αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος λογαριασμός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, έχει καταθέσεις ύψους 1.500 ευρώ, ενώ σε άλλο λογαριασμό τράπεζας στην Ελλάδα, υπάρχουν καταθέσεις ύψους 500.000 ευρώ. Σε αυτόν τον λογαριασμό κατατέθηκαν τα χρήματα που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του. Τα συγκεκριμένα ποσά και κυρίως αυτά που διακινήθηκαν από τον λογαριασμό της Ελβετίας γεννούν ερωτήματα ως προς την προέλευση και τον σκοπό που διακινήθηκαν, αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να προβούν και σε άρση τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να ερευνήσουν λογαριασμούς και καταθέσεις του δράστη, όπως και τυχόν “ύποπτα” εμβάσματα-καταθέσεις, που δεν δικαιολογούνται.




Facebook Comments