Σε έναν αδιάκοπο αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής για το ξήλωμα των παράνομων αφισοκολλήσεων στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτές που διαφήμιζαν το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το… κυνηγητό καλά κρατεί, καθώς μετά τη σαρωτική αποκαθήλωση της χάρτινης πλημμύρας με εντολή Χαρδαλιά, οι ομάδες κρούσης της Κουμουνδούρου ξεχύθηκαν για την «αναστήλωση» των αφισών, με τους ανθρώπους της Περιφέρειας να πιάνουν ξανά δουλειά και πάει λέγοντας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συγκομιδή της Περιφέρειας από τους πιο κεντρικούς δρόμους –Συγγρού, Πειραιώς, Λ. Αθηνών, Γρ. Λαμπράκη και Π. Ράλλη – αριθμούσε περίπου 200 αφίσες με το φωτοσοπαρισμένο χαμόγελο του προέδρου Κασελάκη να ατενίζει στα βάθη των αθηναϊκών λεωφόρων το (μάλλον θαμπό) μέλλον του κόμματός του.

Πάντως, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει μέχρι κεραίας τη νομοθεσία και να βάλει οριστικά τέρμα στην παράνομη αφισοκόλληση – μια εντελώς παρωχημένη, στην εποχή των social media, πρακτική, που πέρα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αποτελεί αποδεδειγμένα και κίνδυνο για τους οδηγούς, καθώς διασπά την προσοχή τους.

Ο Περιφερειάρχης δεν χαρίστηκε ούτε στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Φίλιππο Καμπούρη, ο οποίος γέμισε τους δρόμους με 406 αφίσες στις αρχές Φεβρουαρίου. Όχι μόνο ξηλώθηκαν όλες σε χρόνο – αστραπή, αλλά η «καμπάνα» ήχησε βαριά για το κόμμα, καθώς επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, το ανώτερο προβλεπόμενο από τον νόμο. Εξίσου τσουχτερή είναι και η «λυπητερή» που αναμένεται να παραλάβει εντός του επόμενου διαστήματος και η Κουμουνδούρου, αφού και σε αυτή την περίπτωση αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και μάλιστα σε δύο δόσεις.

«Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν και με καμία δικαιολογία» τονίζουν οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη Αττικής, προσθέτοντας ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς «δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια για ό,τι σχετίζεται με την εφαρμογή του νόμου και τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Facebook Comments