Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο news247.gr πριν από τρία χρόνια, η Ράνια Τζίμα, είχε δηλώσει ότι θα αποχωρούσε από τη δημοσιογραφία, εάν ο σύζυγός της έκανε πολιτικό “come back”.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έκρινε ότι τώρα ήταν το σωστό timing για να επιστρέψει στις πολιτικές “επάλξεις” προσχωρώντας στις τάξεις της Νέας Αριστεράς, όπου τον υποδέχθηκε με χαμόγελα κι αγκαλιές ο Αλέξης Χαρίτσης.

Το απόσπασμα της επίμαχης συνέντευξης

“Αν ο Γαβριήλ μπει στην ενεργό πολιτική, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία. Ε ναι, τι; Κάτσε δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα επιστροφής του και τέλος πάντων δε θέλω να μιλήσω για τα δικά του θέματα. Δε ξέρω τι θα θελήσει και δεν είμαι εκπρόσωπός του. Αν όμως επέστρεφε στην πολιτική, εγώ θα έφευγα από τη δημοσιογραφία”, είχε τονίσει η δημοσιογράφος του Mega, ενώ στη συνέχεια είχε επισημάνει ότι “πρώτα απ΄όλα μπορεί να έχω φύγει ήδη από τη δημοσιογραφία ή ο Γαβριήλ να μην επιστρέψει ποτέ οπότε να μην υπάρχει αυτό το debate. Aν όμως, σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και χρειαστεί να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, εγώ θα φύγω από τη δημοσιογραφία”.

Τί αποφάσισε η Ράνια Τζίμα;

Οι δηλώσεις αυτές της Ράνιας Τσίμα είχαν γίνει το 2021 και από τότε το δελτίο του Mega, πρωταγωνιστεί, σχεδόν καθημερινά, στους πίνακες της τηλεθέασης. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν πρόκειται, προς το παρόν, να παραιτηθεί από την εργασία της στο Mega η Ράνια Τζίμα, εξαιτίας της εμπλοκής του συζύγου της Γαβριήλ Σακελλαρίδη με το κόμμα της Νέας Αριστεράς. Αυτό αναφέρει η στήλη Τυπολογίες της εφημερίδας ” Το Παρόν”.

Facebook Comments