Συζητήσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Τουρκίας η νέα δήλωση του Ερντογάν για τη μελλοντική αποχώρησή του από την πολιτική, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο Μανώλης Κωστίδης.

«Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους έχοντας ήσυχη την καρδιά μας» είπε ο Τούρκος πρόεδρος και συμπλήρωσε πως «είμαστε φιλοξενούμενοι στην εποχή των νέων. Σύντομα εσείς θα αναλάβετε την παρακαταθήκη μας».
Ερντογάν: «Στην πολιτική θα υψώσουμε τη σημαία της νίκης πάνω στο κάστρο και μετά θα παραδώσουμε τη σκοπιά, σε εσάς κι αυτό θα το κάνουμε έχοντας ήσυχη την καρδιά μας. Προσπαθούμε να εκτελέσουμε το καθήκον μας για να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Κι εσείς ως νέοι θα κάνετε αυτό που σας αναλογεί. Εμείς τώρα πια είμαστε οι φιλοξενούμενοι της εποχής των νέων. Με την βοήθεια του Θεού, σύντομα εσείς θα αναλάβετε τον αγώνα και την παρακατήκη που μας άφησαν οι πρόγονοι μας με τα έργα τους, τις ιδέες τους και και την καρδιά τους κι εμείς την υποστηρίζουμε με κάθε κόστος. Εσείς θα κουβαλήσετε αυτήν την παρακαταθήκη, εσείς θα την απογειώσετε».

Facebook Comments