Πρόσφατη έρευνα της Deutsche Bank δείχνει ότι περίπου το 30% των καταναλωτών της βλέπει το Bitcoin (BTC) να κλείνει το 2024 κάτω από τα $20.000, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Η έρευνα κατέγραψε πληροφορίες από τους πελάτες της τράπεζας που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρωζώνη και τις ΗΠΑ, όπου το ποσοστό των πελατών που προβλέπουν πικρό τέλος για το BTC φέτος ξεπερνά το 30%.

Παρά τον σκεπτικισμό, το 40% των ερωτηθέντων διατηρεί εμπιστοσύνη στη μακροβιότητα του Bitcoin, ενώ το 38% προβλέπει την εξαφάνισή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι λιγότερο από το 1% το απορρίπτει ως μια περαστική τάση.
ΗΠΑ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ $75 ΧΙΛ.

Ωστόσο, περίπου το 15% των πελατών της Deutsche Bank στις ΗΠΑ πιστεύει ότι το Bitcoin μπορεί να έχει ετήσιο κλείσιμο πάνω από τα $75.000, επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτή την πρόβλεψη. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια πολωμένη άποψη των επενδυτών στις ΗΠΑ, όπου το τοπίο ταρακουνήθηκε από την έγκριση των spot BTC exchange-traded funds (ETFs) τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων CoinShares σχετικά με τις εβδομαδιαίες ροές των κρυπτογραφικών κεφαλαίων, οι ΗΠΑ είναι η περιοχή με τις περισσότερες επενδύσεις σε αυτά τα επενδυτικά προϊόντα, με πάνω από $14 δισ. να διατίθενται σε αυτά μόνο το 2024. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σημαντικής κίνησης εισροών μπορεί να συνδεθεί με τα Bitcoin ETFs.
Επιπλέον, ο ενθουσιασμός που περιβάλλει τα spot Bitcoin ETFs θεωρείται υπεύθυνος για το γεγονός ότι το BTC έφτασε σε νέο ιστορικό υψηλό στα $73.737,94, το οποίο είναι 67% υψηλότερο από την τιμή ανοίγματος του 2024.

Facebook Comments