Επεισόδιο, στο κέντρο της Αθήνας, είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) η Αλεξία Μπακογιάννη και ο εκδότης-δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξία Μπακογιάννη καθόταν σε εξωτερικό τραπέζι σε εστιατόριο, ούσα σε επαγγελματικό ραντεβού. Περνώντας από τον δρόμο, ο Στέφανος Χίος θέλησε να την χαιρετήσει.

“Δεν έχω καμία δουλειά να ανοίξω κουβέντα με σένα, που έχεις βάλει τον νεκρό πατέρα μου στο πρωτοσέλιδο” φέρεται να του είπε εκείνη.

Σύμφωνα με τη μήνυση της Αλεξίας Μπακογιάννη, ο Στέφανος Χίος πήρε ένα μπουκάλι που υπήρχε στο τραπέζι και απείλησε να την χτυπήσει. Εκεί παρενέβη ο αστυνομικός συνοδός της κυρίας Μπακογιάννη και τον απομάκρυνε.

Αποχωρώντας, ο Στέφανος Χίος φαίνεται πως συνέχισε να εξυβρίζει και να απειλεί την Αλεξία Μπακογιάννη και τη μητέρα της, Ντόρα, καθώς και την οικογένειά της.

Η Αλεξία Μπακογιάννη πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Στέφανου Χίου για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης. Ο Στέφανος Χίος αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, που λήγει στις 23:59 την Παρασκευή.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments