Ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο φαίνεται να έχει πέσει στο πάτωμα (στην κυριολεξία) και να χαιδεύει ένα σκυλάκι, ενώ όλα του τα ρούχα έχουν γεμίσει τρίχες.

Με ένα σχεδόν περίεργο βίντεο που ανέβασε στα social media, ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε στην κατηγορία που του προσήψαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, ότι δηλαδή μετά από μια θερμή χειραψία με μια εργαζόμενη γυναίκα delivery, φρόντισε να σκουπίσσει με ιδιαίτερη φροντίδα τα χέρια του

Το κείμενο της ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη

Εκτός όμως από τις εξηγήσεις που έδωσε μέσω του βίντεο που χαϊδεύει το σκυλάκι, ο κ. Κασσελάκης επιτέθηκε στους επικριτές του, λέγοντας ότι δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στο παιδί της εργαζόμενης που υποτίθεται χαιρέτησε και μετά έσπευσε να σκουπίσει τα χέρια του.

“Επιμένω στο περιστατικό που συνέβη χθες στη Δράμα. Όχι γιατί αφορά εμένα. Αλλά γιατί το παιδί της γυναίκας που χαιρέτησα και δήθεν σκούπισα τα χέρια μου μετά, δέχτηκε τέτοιο bullying χθες μέσω social media και sms, ώστε σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο”, σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να παίζει με ένα σκυλάκι και να πέφτουν οι δυο τους στο πάτωμα, ενώ το παντελόνι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει γεμίσει με τρίχες από το κατοικίδιο.

“Εμένα χτυπήστε με όσο θέλετε. Αντέχω. Σεβαστείτε ανθρώπους της καθημερινότητας που δε σας φταίνε σε τίποτα. Μπορεί με τη χυδαιότητά σας να κερδίζετε μερικές ψήφους για τη ΝΔ, αλλά δημιουργείτε τραύματα σε ανθρώπινες ψυχές”.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι επικοινώνησε με τη μονογονεϊκή οικογένεια, και με τη μητέρα και -για αρκετή ώρα- με το παιδί, και πως του εξήγησε μέσα απ’ την καρδιά του ότι πρέπει να είναι υπερήφανο για τη μητέρα του που εργάζεται σκληρά και νοιάζεται για τον άνθρωπο.

Πηγή: THETOC.GR

Facebook Comments