Μια ματιά στον συναρπαστικό κόσμο της σπηλαιοκατάδυσης, με επίκεντρο την εξερεύνηση των κρυμμένων υποβρύχιων σπηλαίων της Ελλάδας, προσφέρει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε παραγωγή COSMOTE TV, «UNDERWONDER».

Η σειρά 4 επεισοδίων αποκαλύπτει ιστορίες κρυμμένες βαθιά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, συμβάλλοντας παράλληλα στην επιστημονική έρευνα και στην αποτύπωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η σειρά έκανε πρεμιέρα ανήμερα του Πάσχα (Κυριακή 5/5) στις 21:00 στο COSMOTE HISTORY HD και ταυτόχρονα στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

Το «UNDERWONDER» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου, ακολουθεί μια ομάδα έμπειρων σπηλαιοδυτών με επικεφαλής το Γιώργο Βανδώρο. Η ομάδα εξερευνά με πάθος και προσήλωση εντυπωσιακά υποβρύχια τοπία, αποκαλύπτοντας κρυμμένες ιστορίες και τις φυσικές προκλήσεις της σπηλαιοκατάδυσης.

Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο του «UNDERWONDER»

Στο 4ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς, οι σπηλαιοδύτες καταδύονται στο Σπήλαιο των Ελεφάντων στα Χανιά της Κρήτης, όπου εντοπίζουν τα οστά ενός είδους ελέφαντα μοναδικό στον κόσμο, που κάποτε υπήρχε στο νησί.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τρισδιάστατης απεικόνισης οι θεατές ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να γνωρίσουν την Κρήτη όπως ήταν στο παρελθόν, γεμάτη ελέφαντες, ελάφια και άλλα ζώα. Στο τελευταίο επεισόδιο, ο κύκλος των καταδύσεων ολοκληρώνεται εκεί από όπου ξεκίνησε, στη Λίμνη Βουλιαγμένη, με μία νέα και συνταρακτική ανακάλυψη.

Το 4ο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 21:00 στο COSMOTE HISTORY HD. Κάθε επεισόδιο, μετά την προβολή του στο κανάλι, θα είναι διαθέσιμο για θέαση on demand σε 4K ανάλυση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά στο: https://underwonder.gr/.
Συντελεστές:
Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: Mad Tv / Dam Productions
Σκηνοθεσία & Σενάριο: Κώστας Καρυδάς
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Παραγωγός: Ανδρέας Κουρής
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάριος Τσιπόπουλος
Υποβρύχια Πλάνα: Carolin Negrin
Executive Producer: Φαίη Τσιτσιπή
Βοηθός Σκηνοθέτη & Production Coordinator: Μαρία Λήδα Σταυρακάκη
Επιμέλεια Παραγωγής COSMOTE TV: Γιώτα Καλαφάτη
Production Design: Ναταλία Λαμπροπούλου
Motion Desing: Νεκτάριος Καρανίκας
Ηχοληψία: Απόστολος Μπαρουξής
Gaffer Compositor: Γιάννης Τσινόγκος
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΤΗΕ KOMPANY | Δήμητρα Xαραλαμπίδη | [email protected] | 6970330331

UNDERWONDER Έρxεται το 4ο επεισόδιο αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 21.00 της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TVUNDERWONDER Έρxεται το 4ο επεισόδιο αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου, στις 21.00 της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Facebook Comments