Η σχέση του μιντιακού συγκροτήματος Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη με την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου, ίσως βρίσκεται σε νέο… βαρομετρικό χαμηλό. Αν υπήρξε ποτέ βελτίωση…

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί σήμερα (7/6) στο Mega και να παραχωρήσει συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, στην εκπομπή του Live News. Ο πρωθυπουργός, όμως, φέρεται να άλλαξε στάση και να αποφάσισε να ακυρώσει τη συνέντευξη, όπως αποκαλύπτει η μιντιακή στήλη typologies.gr, της εφημερίδας “Το Παρόν”.

Ο λόγος ήταν η προβολή την Τετάρτη (5/6) στον τηλεοπτικό σταθμό του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ της δημοσιογράφου, Ανθής Βούλγαρη για την τραγωδία των Τεμπών. Το timing, λίγες ημέρες πριν στηθεί η κάλπη των ευρωεκλογών δεν… χαροποίησε το Μέγαρο Μαξίμου, και έτσι λήφθηκε η απόφαση να μην εμφανιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Οπως αναφέρει, το ρεπορτάζ, η απόφαση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στη σχέση του μιντιακού ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη με το κυβερνητικό επιτελείο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν έχει διστάσει στο παρελεθόν να ασκήσει δημόσια κριτική στην κυβέρνηση, για τις αποφάσεις της στον χώρο του αθλητισμού. Ουδείς, φυσικά, έχει ξεχάσει και την περιβόητη υπόθεση με “το δείπνο και τα πούρα” στο σπίτι του μεγαλοεπιχειρηματία που έκαψε δυο υπουργούς, οδηγώντας τους εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments