Παρ΄όλη την δυσχέρεια του αγοραστικού κοινού λόγο των αυξήσεων των τιμών τις αγοράς, αύξηση παρατηρήθηκε στις πωλήσεις προϊόντων sex shop για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Σύμφωνα με το Νο1 κατάστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων στην Ελλάδα το megasexshop, το ποσοστό αύξησης κυμαίνεται στο +10% με μέσω όρο αγορών τα 100 ευρώ ανά πώληση.

Οι ηλικίες που αγοράζουν ποιο πολύ είναι 25 – 41 ετών με τις γυναίκες να αγγίζουν το 65% των πωλήσεων ενώ και το αντρικό κοινό αυξήθηκε στο 45% σε σύγκριση με το προηγούμενο εξάμηνο που ήταν στο 33%.

Φαίνεται πως λόγο της μείωσης εξόδων στην διασκέδαση μέσα από τα ερωτικά βοηθήματα βρίσκουν αποσυμπίεση από τα καθημερινά προβλήματα των ημερών μας λόγο αυξήσεων των τιμών.

Aύξηση στις πωλήσεις εσωρούχων και παράλληλα 15% αύξηση στις πωλήσεις tshirt με στάμπα που αφορούν την lgbtqia+ κοινότητα.

Όσον αφορά τις τιμές των ερωτικών βοηθημάτων παρουσιάζονται σταθερές. Οι πωλήσεις στην Αττική παρουσίασαν 15% αύξηση, ενώ ακολουθείς η Κρήτη με 10%, η Πελοπόννησος με 7%, η Θεσσαλία με 9%, ενώ η περιφέρεια Θεσσαλονίκης σε σταθερά επίπεδα. Τα Νησιά του Αιγαίου παρουσιάζουν μια μικρή πτώση της τάξης του -2%.

Facebook Comments