Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η on air τοποθέτηση από τη Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή της, για την πολύκροτη υπόθεση ενδοοικογνειακής βίας με αρνητικό πρωταγωνιστή τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή, ότι μια καριέρα στο ζενίθ της αυτή τη στιγμή πλήττεται;», ρώτησε συνεργάτη της η γνωστή παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, παραδέχθηκε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και αντιμετωπίζει το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

«Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιεί. Αλίμονο. Δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός, ένας άνθρωπος που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα ή σε έναν άντρα, σε έναν άνθρωπο, είναι καταδικαστέος. Δεν με νοιάζει οποιαδήποτε καριέρα», της απάντησε ο συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη.

Επέμενε η Κουτσελίνη

«Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Τώρα κάνετε λαϊκισμό; Για να καταλάβω», απάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο μετά το 10:00



«Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;», ρωτήθηκε εκ νέου η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία απάντησε: «Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα, ή με νοιάζει η δική μου;».

Οι παραπάνω διάλογοι ξεσήκωσαν αντιδράσεις με τα social media και οι χρήστες στις αναρτήσεις τους αποθεώνουν τον συνεργάτη της παρουσιάστριας για την τοποθέτησή του και αποδοκιμάζουν την ίδια.

Δείτε ορισμένα tweets:

Facebook Comments