Τίτλοι τέλους γράφονται στη σχέση του ΣΚΑΪ με τη διευθύνουσα σύμβουλο του καναλιού του Φαλήρου Εύη Κουτσαυτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε χθες μετά από συνάντηση που είχε η μέχρι τώρα «σιδηρά κυρία» της διοίκησης του ραδιοτηλεοπτικού ομίλου με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Γιάννη Αλαφούζο.

Η σχέση -κατά πληροφορίες- είχε διαταραχθεί εδώ και καιρό και αιτία ήταν αφενός τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του ΣΚΑΪ τις τελευταίες σεζόν και οι άστοχες κινήσεις που έγιναν στον τομέα του προγράμματος αφετέρου η αλλαγή της φυσιογνωμίας του καναλιού που μετακινήθηκε αρκετά προς την ψυχαγωγία χωρίς όμως να αποκομίσει τα ανάλογα οφέλη.

Μόλις λυθούν οι όποιες εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο με διαδικαστικά ζητήματα αναμένεται να εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας ΣΚΑΪ – Εύης Κουτσαυτάκη.

Το πρώτο «διαζύγιο» Κουτσαυτάκη με ΣΚΑΪ -τότε κατείχε τη θέση της αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου- γράφτηκε τον Απρίλιο του 2015. Το 2016 η Εύη Κουτσαυτάκη μετακινήθηκε στη νεοσύστατη τότε Alter Ego και συμμετείχε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προετοιμασία του επιχειρηματία για τον τηλεοπτικό των διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών που έγινε αλλά τελικά ακυρώθηκε.

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments