Στην ενοικίαση μίας έπαυλης 500 τετραγωνικών μέτρων “στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας” φέρεται να προχώρησε εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης.

Την αποκάλυψη έκανε η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η οποία είχε αποκαλύψει και την αγορά της οικίας στη Βασιλίσσης Σοφίας από τον Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη, ο υπουργός (ο οποίος δεν κατονομάζεται) φαίνεται πως βρήκε πραγματική “ευκαιρία”, καθώς κατάφερε να διασφαλίσει ένα ενοίκιο στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας, το ύψος του οποίου… ανταγωνίζεται τα ενοίκια σε Κυψέλη και Πατήσια.

Αναλυτικά όσα γράφει η στήλη Big Mouth του Power Game:

Τελικά αυτός ο κόσμος του real estate έχει τη δική του γοητεία. Με αφορμή την απολύτως νόμιμη εξαγορά (και επιμένω σε αυτό) από τον υπουργό Κικίλια ακινήτου επί της Βασιλίσσης Σοφίας, άρχισα να κατακλύζομαι από κάτι (άλλες) άσχετες πληροφορίες που σχετίζονται με ακίνητα.

Ξεχώρισα μια, που συνδέεται και πάλι με εν ενεργεία υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος όπως μου είπαν βρήκε (όπως προκύπτει από το σχετικό συμβόλαιο) μια αντίστοιχη ευκαιρία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας. Απλά ο άλλος υπουργός (που αρνήθηκαν να μου αποκαλύψουν το ονοματεπώνυμό του) δεν αγόρασε, αλλά νοίκιασε μια κανονική έπαυλη περί τα 500 τετραγωνικά.

Σύμφωνα με τα όσα μου διηγήθηκε η πηγή μου, το κυβερνητικό στέλεχος, κατάφερε να διασφαλίσει ένα ενοίκιο στην καλύτερη περιοχή της Αθήνας, το ύψος του οποίου ανταγωνίζεται τα ενοίκια σε Κυψέλη και Πατήσια. Μιλάμε για την απόλυτη ευκαιρία ο άτιμος.

Εκτός κι αν ο υπουργός (που δεν το πιστεύω) έπεσε θύμα του γνωστού παζαριού που κάνουν οι ιδιοκτήτες από την εποχή που κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ (πού τον θυμήθηκα θα μου πείτε;): “δώσε τα μισά άσπρα και τα άλλα μισά μαύρα και θα σου κάνω καλύτερη τιμή”. Όμως δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει υπουργός που να μπει έστω και για πλάκα σε τέτοιου είδους παζάρια.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments