Η Eθνική έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει 2-0 την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πετύχει την 4η διαδοχική νίκη της στο Nations League.

Ο Τάσος Μπακασέτας στο 48΄ και ο Πέτρος Μάνταλος στις καθυστερήσεις (90+2΄) πέτυχαν τα γκολ για την ελληνική ομάδα, η οποία χρειάζεται πλέον μία ισοπαλία εναντίον της Αγγλίας (14/11) για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League. 

Διαιτητής: Τζόι Κούι (Ολλανδία)
Κίτρινες: Γιαννούλης, Κουρμπέλης
ΕΛΛΑΔΑ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γιαννούλης – Σιώπης, Κουρμπέλης (82΄ Μάνταλος), Τζόλης (82΄ Τσιμίκας), Μπακασέτας (72΄ Ζαφείρης), Μασούρας (65΄ Πέλκας), Παυλίδης (71΄ Δουβίκας)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Μπρέιντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο’ Σει (82΄ ΜακΑτίρ), Κάλεν, Νάιτ (74΄ Μολούμπι), Σμόντικς (74΄ Τζόνστον), Πάροτ, Φέργκιουσον (57΄ Τέιλορ), Ογκμπένε (57΄ Εμποσέλε)

* Ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι οπαδοί της Ελλάδας σήκωσαν και δύο πανό για να τιμήσουν τον παίκτη της εθνικής μας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
















Facebook Comments