Στο πρόσωπο που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας στρέφεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά και την θριαμβευτική του επανεκλογή στην ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth των Παραπολιτικών, ο Νίκος Ανδρουλάκης προσανατολίζεται στο να δώσει το χρίσμα στην Άννα Διαμαντοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αντί για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που προτείνουν οι περισσότεροι από το περιβάλλον του.

Τί αναφέρει η στήλη Big Mouth:

Μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός Νίκος θα δυσκολευτεί στην επιλογή του προσώπου που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αν και οι περισσότεροι τον προτρέπουν να επιλέξει τον πρόεδρο Βενιζέλο, εσχάτως και μετά τις εσωκομματικές εκλογές ο ίδιος δείχνει να σκέφτεται την ιδέα να δώσει το χρίσμα στην Άννα Διαμαντοπούλου.

Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν οι υπέρμαχοι της συγκεκριμένης εισήγησης, σε μια τέτοια περίπτωση θα έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρόεδρο Μητσοτάκη, που, όπως είχε κυκλοφορήσει πριν από πέντε χρόνια, σκεφτόταν να προτείνει την Αννούλα του ΠΑΣΟΚ για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Facebook Comments