Ζ. Κωνσταντοπούλου για Κ. Τασούλα: «Κατ’ ευφημισμό κύριος» – Γ. Λαμπρούλης: «Είστε πολιτικά ανήθικη»

2 λεπτά ανάγνωση
22 Ιουλίου 2025

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετέτρεψε τη διαδικασία στην Ολομέλεια της Βουλής σε προσωπική καταγγελτική επίθεση, βάλλοντας κατά πάντων και προκαλώντας έντονη αναστάτωση στην αίθουσα.

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πυροδότησε την ένταση αποκαλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας “κατ’ ευφημισμό κύριο”, φράση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από όλες τις πτέρυγες.

Ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση, χαρακτηρίζοντας τη στάση της Κωνσταντοπούλου «πολιτικά ανήθικη» και εκτός πλαισίου κοινοβουλευτικής ευπρέπειας. Το επεισόδιο αναμένεται να προκαλέσει θεσμικό και πολιτικό αντίκτυπο, καθώς οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Σφάχτηκαν” on air Στραβελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εδώ δεν είναι Βουλή – Είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος, γιατί με στοχοποιείτε» – «Η εκπομπή είναι τσιφλίκι σας;»

Ένταση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την

Ά. Πορτοσάλτε: «Η κυβέρνηση δεν είναι απόλυτα ρουσφετολογική»

Η τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε αναδεικνύει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση απέναντι στη

Η Masdar στηρίζει την πράσινη ανάπτυξη του Πόρου – Δωρεά €11 εκατ.

Η Masdar υπέγραψε σήμερα σύμβαση δωρεάς 11 εκατ. ευρώ προς τον Δήμο