Ν. Πλακιάς: «Θα πάθουν πολλοί εγκεφαλικά. Ο καημένος ο διευθυντής από το Documento θα χρειαστεί διακομιδή»


Σε νέα του ανάρτηση στο Χ (Twitter), ο Νίκος Πλακιάς δεν μάσησε τα λόγια του, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τις αντιδράσεις ορισμένων μέσων και προσώπων στην υπόθεση.
Με σκωπτική διάθεση, ανέφερε ότι «σήμερα θα πάθουν πολλοί εγκεφαλικά… ο καημένος ο διευθυντής του Documento θα χρειαστεί διακομιδή, ενώ ο ψεκασμένος από τη Θεσσαλονίκη θα περιμένει στον διάδρομο για επαναφορά, την ώρα που κάτι “πραγματογνώμονες” από τα Jumbo προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα».
Βρε τι γίνεται σήμερα θα πάθουν πολλοί εγκεφαλικά .
Ο καημένος ο διευθυντής από το Documento θα χρειαστεί διακομιδή και ο άλλος ο ψεκας από την Θεσσαλονίκη θα περιμένει στον διάδρομο για επαναφορά .
Ασε κάτι πραγματογνώμονες από τα Jumpo. https://t.co/JguoJHrSo6— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) August 28, 2025
Facebook Comments