Σ. Φάμελλος για Τσίπρα: «Μου φαίνεται αδιανόητη η συζήτηση περί κατακερματισμού ή ανεξαρτοποίησης»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Σεπτεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Σωκράτης Φάμελλος τοποθετήθηκε ξεκάθαρα αναφορικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας «αδιανόητη» κάθε αναφορά σε ενδεχόμενο κατακερματισμού ή ανεξαρτητοποίησης.

Όπως υπογράμμισε, ο πρώην πρωθυπουργός εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την προοδευτική παράταξη και η όποια συζήτηση περί διάσπασης λειτουργεί μόνο αποδυναμωτικά για την πολιτική προοπτική της αντιπολίτευσης.

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε ότι το ζητούμενο δεν είναι οι εσωτερικές διαμάχες, αλλά η συγκρότηση ενός πειστικού σχεδίου διακυβέρνησης, που θα δώσει απαντήσεις στις ανάγκες της κοινωνίας και θα εκφράσει τις αγωνίες των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κασσελάκης: «Το ”Μητσοτάκης ή χάος” είναι εκβιασμός και όχι δίλημμα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβερνητικής ρητορικής, υποστηρίζοντας ότι το

Στο 2,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο – Στο 1,7% στην Ευρωζώνη

Ελαφρώς υψηλότερα από ό,τι είχε εκτιμηθεί στα προκαταρκτικά στοιχεία υπολογίστηκε από την

JP Morgan: Overweight σε Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς – Ισχυρά αποτελέσματα δ’ τριμήνου και νέοι στόχοι έως το 2027

Η JP Morgan προχωρά σε επικαιροποίηση των εκτιμήσεών της για τις τέσσερις