Α. Γεωργιάδης για τον Άγνωστο Στρατιώτη: «Δεν ξέρω κανένα κράτος που κάποια μερίδα ανθρώπων ιδιοποιείται ένα εθνικό σύμβολο»

2 λεπτά ανάγνωση
20 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα γεγονότα γύρω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, τόνισε με σαφήνεια πως κανένα κράτος δεν μπορεί να επιτρέπει σε οποιαδήποτε μερίδα πολιτών να ιδιοποιείται ένα εθνικό σύμβολο.

Όπως σημείωσε, ο Άγνωστος Στρατιώτης δεν ανήκει σε καμία πολιτική ομάδα ή ιδεολογική κατεύθυνση, αλλά ανήκει σε ολόκληρο το έθνος και αποτελεί σύμβολο θυσίας, ενότητας και ιστορικής μνήμης. «Για να παραμείνει το μνημείο αυτό που είναι, πρέπει να το σεβόμαστε», υπογράμμισε ο υπουργός, στέλνοντας μήνυμα ενάντια στις προκλήσεις και τις αυθαίρετες ενέργειες που προσβάλλουν τη σημασία του μνημείου και τη συλλογική αξιοπρέπεια της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η TELEKOM γίνεται ο πρώτος πολυεθνικός τηλεπικοινωνιακός όμιλος που επιτυγχάνει κλιματική ουδετερότητα

Κλιματική ουδετερότητα πέτυχε ο Όμιλος TELEKOM  σε όλες τις δραστηριότητές του παγκοσμίως,

Χρηματιστήριο: Δυναμική επιστροφή με αιχμή τις τράπεζες

Το Χρηματιστήριο αντέδρασε ανοδικά, με δυναμική επιστροφή αγοραστών στις συστημικές τράπεζες πριν

Κατάληψη θέσης στάθμευσης με εμπόδια: Διοικητικό πρόστιμο 350€ προβλέπει ο Νέος ΚΟΚ

Η αυθαίρετη «δέσμευση» θέσης στάθμευσης με καρέκλες, κώνους, καφάσια ή άλλα αντικείμενα