Ν. Καραχάλιος: «Η Μαρία Καρυστιανού με φώναξε να οργανώσουμε ένα κίνημα που θα φέρει την κάθαρση»

2 λεπτά ανάγνωση
5 Νοεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Νίκος Καραχάλιος, αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, “Το Πρωϊνό”, ότι η Μαρία Καρυστιανού τον κάλεσε να συμβάλει στη δημιουργία ενός «κινήματος κάθαρσης».

Η Μαρία Καρυστιανού επιχείρησε για ακόμη μία φορά να παίξει διπλό παιχνίδι, διαψεύδοντας δημόσια ότι προχωρά στη δημιουργία κόμματος, την ώρα που ο Νίκος Καραχάλιος δηλώνει ανοιχτά ότι η ίδια τον κάλεσε να οργανώσουν “κίνημα κάθαρσης”.

Η αντίφαση είναι προφανής και εκθέτει την κ. Καρυστιανού, η οποία φαίνεται να λέει ψέματα προκειμένου να αποφύγει το πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις. Αντί να δώσει καθαρές απαντήσεις, επιλέγει τη σύγχυση και τις υπεκφυγές, δείχνοντας πως η δήθεν «νέα πολιτική πρόταση» της δεν στηρίζεται σε αρχές, αλλά σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Σε μια περίοδο που η κοινωνία ζητά αλήθεια και υπευθυνότητα, η στάση της μοιάζει περισσότερο με άσκηση λαϊκισμού παρά με σοβαρή πολιτική πρωτοβουλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΣΦΑ: Τετραπλασιάστηκαν οι εξαγωγές φυσικού αερίου κατά το α΄3μηνο

Τετραπλασιάστηκαν οι εξαγωγές φυσικού αερίου κατά το πρώτο τρίμηνο του 2026, σύμφωνα

Οι πόλεις των 15 λεπτών- Στο Ελληνικό δίνεται έμφαση στην καθημερινή λειτουργικότητα

Οι πόλεις των 15 λεπτών βρίσκονται στο προσκήνιο  στη συζήτηση για τον

Όταν οι . . αμερόληπτοι έλεγχοί τους, είναι εξώφθαλμα μεροληπτικοί

Πιστεύω ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας κ. Κοβέσι, είναι πολύ έξυπνη γυναίκα.