Συνεργασία του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας με την Grant Thornton, ανακοίνωσε η ΕΤΕ, στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Συγκεκριμένα, η Grant Thornton θα προσφέρει για ένα έτος δωρεάν φορολογικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιλεχθείσες εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΝΒG Business Seeds.

Επίσης, θα στηρίζει με τη συμμετοχή της τα εργαστήρια επιχειρηματικότητας που διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο στο πλαίσιο του διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να παράσχει ενημέρωση και συμβουλές σε επίκαιρα θέματα που θα απασχολούν τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Πέρα από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων μέσα από τον ετήσιο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, έμφαση δίνεται στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων που έχουν διακριθεί.

Facebook Comments