Η Opel παρουσίασε στο Βέλγιο το Opel Astra TCR, το νέο αγωνιστικό της αυτοκίνητο για το Πρωτάθλημα Touring Car Racing. Το αυτοκίνητο τουρισμού για αγώνες customer που βασίζεται στο νέο Opel Astra αποκαλύφθηκε στο κοινό για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση του TCR, στο Σιρκουί Jules Tacheny στη Βελγική πόλη Mettet στις 15 Οκτωβρίου, 2015.

Το Astra TCR, εξελίχθηκε από τη Opel Motor sport σε συνεργασία με την τεχνολογική εταίρο Kissling, διαθέτει 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ιπποδύναμη σχεδόν 330 hp και ποικίλες τεχνολογικές καινοτομίες. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο θα συνεχίσει τη μακροχρόνια παράδοση της Opel στο customer racing με ένα συνδυασμό προδιαγραφών προ-παραγωγής, υψηλών επιδόσεων και εντυπωσιακής τεχνολογίας.

Το Πρωτάθλημα TCR που λανσαρίστηκε για τη σεζόν του 2015, προσφέρει το τέλειο αγωνιστικό πεδίο για επαγγελματικές ιδιωτικές ομάδες. Χάρη στη φιλοσοφία του, ένα όχημα TCR μπορεί να αγωνίζεται σε εθνικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και στο παγκόσμιο TCR International, καθώς όλα έχουν ακριβώς την ίδια έγκριση Τύπου.

Facebook Comments