Αλλαγές στο ψωμί και το γάλα – Tί θα ισχύσει για τις εκπτώσεις
Ψωμί από παντού, γάλα με διάρκεια που θα εγγυάται ο παραγωγός και προσφορές όλο τον χρόνο
Ψωμί από παντού, γάλα με διάρκεια που θα εγγυάται ο παραγωγός και προσφορές όλο τον χρόνο
Οι αλλαγές που συμφωνήθηκαν και θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στους κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Υπηρεσιών είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» οι εξής:
– Τους τίτλους «αρτοποιείο», «αρτοποιός» και «φούρνος» θα μπορούν πλέον να τους χρησιμοποιούν όχι μόνο όσοι παράγουν ψωμί με την χρήση πρώτων υλών αλλά και εκείνοι που θα διαθέτουν και απλά συστήματα έψησης του προϊόντος. Στη διάταξη θα προβλέπεται, όμως, ότι οι φούρνοι που παράγουν ψωμί θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον όρο «φρέσκο ψωμί».
-Καταργείται το επταήμερο της διάρκειας ζωής του παστεριωμένου γάλακτος και οι παρασκευαστές πλέον θα ορίζουν ελεύθερα την ημερομηνία λήξης.
-Διατηρείται το σημερινό καθεστώς των τακτικών και των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων και δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν προσφορές όλο τον χρόνο ενώ για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων της Κυριακές η λύση μετατίθεταii μετά την εκκρεμούσα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα.
Facebook Comments