Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου απομακρύνεται από τη θέση της γ.γ Δημοσίων Εσόδων η Κατερίνα Σαββαίδου και με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ορίζεται ο αναπληρωτής της μέχρι νεωτέρας.

Η απόφαση του Τρύφωνα Αλεξιάδη που δημοσιεύτηκε  αναφέρει «Τον ορισμό ως αναπληρωτή της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, για το χρονικό διάστημα από τη λήξη της θητείας της Αικατερίνης Σαββαΐδου, μέχρι τον διορισμό του διαδόχου της, τον Μπάκα Ιωάννη του Δημήτριου, υπάλληλο του Κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Σε περίπτωση που ο ορισθείς αναπληρωτής αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ή για οποιοδήποτε λόγο παύσει να τα ασκεί, ως αναπληρώτρια, Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, μέχρι τον διορισμό νέου, ορίζεται η Γιαλούρη Ειρήνη του Δημητρίου, υπάλληλος του Κλάδου Π.Ε. Τελωνειακών, Προϊσταμένη της Γενικήaς Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή πρέπει να αντικατασταθεί –βάσει νόμου- η υπογραφή της κυρίας Σαββαίδου από τα εκκαθαριστικά του φόρου, θα ανασταλεί προς το παρόν η εκτύπωση των εκκαθαριστικών μέσω του Taxisnet. Μεταξύ των εκκαθαριστικών η εκτύπωση των οποίων θα ανασταλεί θα είναι το πιστοποιητικό του ΕΝΦΙΑ (σ.σ όχι και τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2015 τα οποία ούτως ή άλλως έχουν υπογραφή του κ. Μπάκα), η φορολογική ενημερότητα, τα εκκαθαριστικά εισοδήματος για το έτος 2012 και μεταγενέστερο όπως και τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2012-2014. 

Facebook Comments