Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ομίλου ΘΕΡΜΟΙΛ στην έκθεση κατοικίας- helexpo Μαρούσι 10- 18 ΟΚΤ 2015.

Πάνω από 15.000 επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΘΕΡΜΟΙΛ και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ στον χώρο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ στην καλύτερη ποιότητα και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ της αγοράς.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GAZOIL στον ΤΑΥΡΟ , όπου παρέχονται όλα τα καύσιμα, υγραέριο και φυσικό αέριο. Επίσης εκεί υπάρχει πλυντήριο αυτοκινήτων και εστιατόριο που θα λειτουργεί όλο το 24 ωρο.

 Σύμφωνα με την Γεν. Δ/ντρια κα Σκουρλή «παρά την κρίση το κοινό επιστρέφει στη θαλπωρή της κεντρικής θέρμανσης». Φαίνεται επίσης ότι μετά από 2 χρόνια οι καταναλωτές εγκαταλείπουν τις ανθυγιεινές προτάσεις καύσεως ,βλαπτικές για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Αντιθέτως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για οικονομικώς προσιτά και γνήσια καύσιμα, δεδομένου ότι φέτος το πετρέλαιο είναι κατά 25% φθηνότερο.

Χαρακτηριστικά, όπως σημείωσε η κα Σκουρλή, οι συντηρήσεις καυστήρων που διενήργησε τον Σεπτέμβριο η Θερμόιλ, αυξήθηκαν κατά 28%, ενδεικτικό της πρόθεσης των καταναλωτών. Δήλωσε επίσης, ότι καθημερινά στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας με αριθμό 18136 τηλεφωνούν δεκάδες πελάτες για να πληροφορηθούν την τιμή διάθεσης και να παραγγείλουν καύσιμα.

‘’Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για 3 υπερτυχερούς που κέρδισαν από 500 λτ πετρέλαιο θέρμανσης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και χιλιάδες επισκέπτες μας έδωσαν συγχαρητήρια για αυτήν την πρωτοβουλία στις δύσκολες εποχές που περνάμε σαν κοινωνία’’
 δήλωσε ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ –ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η κλήρωση έγινε την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤ. στον ‘’αέρα’’ από το ΡΑΔΙΟ DERTI  που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας στις 15.00 από την παραγωγό του σταθμού κα ΑΓΓΕΛΙΝΗ και παρουσία του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΡΜΟΙΛ.

ΟΙ 3 υπερτυχεροί ήταν 1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ –ΑΘΗΝΑ, 2) ΚΑΤΟΥΠΑ ΕΛΕΝΗ –ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 3) ΤΕΡΝΕΖΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

Πολλοί επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον και για την ανάπτυξη μέσω franchise που σκοπεύει να κάνει η ΘΕΡΜΟΙΛ σε 40 νομούς σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Σήμερα υπάρχει δυναμική παρουσία σε ΑΘΗΝΑ, ΠΑΤΡΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΚΟΡΩΠΙ & ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ΄.
O όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ έχει στρατηγική συμμαχία με ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ELPEDISON, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
 

Facebook Comments