Μετά τα 100 εκατομμύρια views που κατέγραψε στο YouTube σε λιγότερο από μια εβδομάδα, άλλο ένα σπουδαίο ρεκόρ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα τρόπαια του τραγούδιού “Hello” της Adele.   

Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen Music, που έδωσε στη δημοσιότητα το Billboard, το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της Adele με τιλο 25, έγινε το πρώτο κομμάτι στην ιστορία που σημείωσε ψηφιακές πωλήσεις 1 εκατομμύριου (1,11 εκ. downloads) μόνο στις ΗΠΑ, σε διάστημα μιας εβδομάδας.  

Παράλληλα, το κομμάτι-φαινόμενο, που καρφώθηκε απευθείας στην κορυφή του Billboard Top-100, σημείωσε και τα περισσότερα streams στο σύνολο των online streaming υπηρεσιών, όπως το spotify, με 61,6 εκατομμύρια streams μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του. Πίσω δηλαδή από το “Harlem Shake” του Baauer που κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων streams (103 εκατ.) από το Μάρτη του 2013.  

“Φοβόμουν ότι κανείς δεν έδινε σημασία στη νέα μου δουλειά”, δήλωνε η βρετανίδα καλλιτέχνις σε ραδιοφωνική εκπομπή στις 23 Οκτωβρίου, μια μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία του “Hello”, αναφέρει το δημοσίευμα του Billboard. 

Facebook Comments