Τα γεωπολιτικά παιγνίδια δεν έχουν τέλος. Πρίν 15 χρόνια αποφασίστηκε το ξήλωμα του ΣΑΝΤΑΜ στο ΙΡΑΚ με τα γνωστά επακόλουθα. Πρίν  5 χρόνια αποφασίστηκε το ξήλωμα ΚΑΝΤΑΦΙ στη ΛΙΒΥΗ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ στην ΑΙΓΥΠΤΟ & ΑΣΑΝΤ στην ΣΥΡΙΑ.

Ακολούθησε ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ και ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠOΙΗΣΗ όλης της ΝΟΤΙΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & της ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Ακολούθησε ο εξοπλισμός του ΙΣΙΣ μέσω ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ & ξέφυγε η κατάσταση απο κάθε έλεγχο. Οι μεγάλες δυνάμεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠEΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ στις ασκήσεις επί ΧΑΡΤΟΥ.

Αποτέλεσμα χιλιαδες ΝΕΚΡΟΙ, καταστροφή καθε υποδομής, άθλιες συνθήκες διαβίωσης, εθνικοί πόλεμοι σε όλες αυτές τις χώρες για να δουλέψουν οι πολεμικές βιομηχανίες . Αφού ισοπεδωθούν τα πάντα θα πάνε οι κατασκευαστικές εταιρείες για την ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ των χωρών αυτών.

Εκατομμύρια πρόσφυγες προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να περάσουν μέσω ΕΛΛΑΔΟΣ & ΙΤΑΛΙΑΣ στην ΕΥΡΩΠΗ για ένα καλύτερο μέλλον.

Ανάμεσα τους βέβαια έρχονται και δεκάδες καμικάζι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ & ΤΑΛΙΜΠΑΝ με μιά αποστολή. να γίνουν ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ και να σκορπίσουν τον ΟΛΕΘΡΟ στις ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ενθαρρύνει αυτή την κατάσταση λόγω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ σε μιά κατάσταση ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ & ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. Η σημερινή κυβέρνηση με την αλλοπρόσαλη εξωτερική πολιτική της ειναι αναξιόπιστη και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ . Με ανοικτά ΟΛΑ τα μέτωπα στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που είναι ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ τα πράγματα είναι ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ των καταστάσεων ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ (όπως έχω ξαναγράψει) που με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ θα μπορέσουν να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ την κρίση που περνά η χώρα μας αλλά και το καζάνι που ΒΡΑΖΕΙ στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Η ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

Ολοι πρέπει να ρίξουν τους τόνους και να μην γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα ΑΝΟΗΣΙΕΣ & ΚΟΡΩΝΕΣ γιατί το πρόβλημα ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ., & ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ (CRISIS MANAGEMENT).

Αν δεν μπορούν μόνοι τους …εδώ ΕΙΜΑΣΤΕ να βοηθήσουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…

Facebook Comments