Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για τον ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) του κόμματος, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που εμπόδιζαν την έναρξη της διαδικασίας.

Νωρίτερα:

Σοβαρά προβλήματα στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ καταγράφονται αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα, με πολύ κόσμο να διαμαρτύρεται, καθώς έχει προσέλθει στις κάλπες από τις 7 το πρωί και περιμένει να ψηφίσει. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο on line σύστημα ψηφοφορίας που εξασφαλίζει το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας. Αγανακτισμένοι πολλοί από τους πολίτες δηλώνουν ότι αποχωρούν και δεν θα επιστρέψουν στις κάλπες. Για το θέμα συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική της ΝΔ.

«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση» ήταν ο μήνυμα του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο (…) Συγγνώμη διότι τεχνικό πρόβλημα δεν επιτρέπει ακόμη την διεξαγωγή των εκλογών. Τι να πω;» δήλωσε από την πλευρά του ο έτερος υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζοντας την ενόχλησή του για το τεχνικό πρόβλημα.

«Αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι ΝΔκράτες. Ζητώ άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης» δήλωσε από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Facebook Comments