Οι Athens Pes Activists (Ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Αθήνας), διοργανώνου, την Τρίτη, 15.12.2015 και ώρα 19.30, στο Impact Hub (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), εκδήλωση με θέμα «Αποτελεί η νεοφυής επιχειρηματικότητα αντίδοτο στη νεανική ανεργία; Αναζητώντας Προϋποθέσεις, Εργαλεία και Βέλτιστες Πρακτικές».

Στη εκδήλωση θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους η Παυλίνα Πρωταίου, Founder & CEO BeyondCSRNet, ο Νικόλας Κακογιάννης, Γενικός Διευθυντής ABEC Group, Διδάκτωρ ΕΜΠ, η Σοφία Λάμπρου, Co-Founder Impact Hub Athens, η Ιωάννα Φωτοπούλου, Founder YouRule, ο Παναγιώτης Κρανιδιώτης, μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και υπεύθυνος για Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση, η Κυριακή Σταμαδιάνου, μέλος ΔΣ και τ. Πρόεδρος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας και η Alexis Eremia, Managing Director Impact Hub Vienna.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν  για την δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων, δημιουργικών, δραστήριων και πως αυτές μπορούν να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας σε δραστηριότητες που καλύπτουν το σύνολο της οικονομικής και κοινωνικής δράσης.

Startups, Κοινωνικές επιχειρήσεις, Ελεύθερο Λογισμικό, Αυτοδιοίκηση, ΕΣΠΑ, νομική υποστήριξη, όλα μπλέκονται και συνθέτουν ένα μονοπάτι δημιουργίας της εργασίας του μέλλοντος. Θα μπορέσει να βρούμε απαντήσεις, ιδέες και λύσεις; Σας περιμένουμε να το διαπιστώσουμε!  

Facebook Comments