Η πρώτη συμμετοχή στα Facilities Management Awards 2015 ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για την Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., αφού κατάφερε να αποσπάσει όχι μία, αλλά τρεις τιμητικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία Equipment & Service Providing, με το Ασημένιο Βραβείο, στην κατηγορία Security & Guardκαι με το Χάλκινο Βραβείο, στην κατηγορία Wastewater Treatment, βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Τα παρέλαβαν για λογαριασμό της Mercedes-Benz Ελλάς οι αρμόδιοι για τα συγκεκριμένα project (Μάγδα Αγραφιώτη, Ute Kαββαδία & Παναγιώτης Ζερβόπουλος) σε μία όμορφη τελετή που διοργανώθηκε στον πολυχώρο Cine Κεραμεικός.

Περισσότερα από 230 υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών και φορέων του κλάδου Facilities Management στη χώρα μας παρευρέθηκαν στην Τελετή Απονομής και η υποδοχή που έκαναν στους διακριθέντες κατά τη βράβευση των καλύτερων πρακτικών ήταν ενθουσιώδης!

Facebook Comments