Η SsangYong παρουσιάζει το νέο Tivoliκαι τη γκάμα των μοντέλων της στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2016.

H SsangYong, με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας στην κατασκευή τετρακίνητων οχημάτων, παρουσιάζει τη γκάμα της στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen, στα Σπάτα Αττικής.

Οι επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αλλά και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων που έπονται, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2016, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να παραγγείλουν το νέο compactSUV της εταιρείας, το Tivoli, αλλά και τα καθιερωμένα Rexton και ActyonSports.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ό,τι έχει να κάνει με τη μάρκα, τα μοντέλα, τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τις τιμές και την 5ετή πλήρη κάλυψη της SsangYong που εξασφαλίζει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service& 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Οι επισκέπτες έχουν και την ευκαιρία να κάνουν, όλα τα Σάββατα και τις Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, testdrive στο Tivoli 1.6 Diesel, αλλά και να μπουν στην κλήρωση για ένα απολαυστικό διήμερο σε δημοφιλές χειμερινό θέρετρο, το Σαββατοκύριακο του Αγ. Βαλεντίνου (13-14 Φεβρουαρίου), παρέα με το Tivoliκαι με γεμάτο ρεζερβουάρ για όλες τις μετακινήσεις τους. 

Facebook Comments