ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ…
Οι κύριοι λόγοι κατάρρευσης του Ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος από το το 1980 και μετά, είναι οι εξής
– καταλήστευση αποθεματικών των ταμείων (ειδικά την δεκαετία του ΄80).
-πρόωρες συντάξεις στα 40 & 50 στο ΔΗΜΟΣΙΟ,ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ
-ΜΙΣΘΟΙ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΕΦ’ΑΠΑΞ στο ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΟ από την παραγωγή , αλλά γίνονταν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ & ΑΛΟΓΙΣΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ του κράτους, για να ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ, ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
-‘’ΜΑΙΜΟΥ’’ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
-ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΓΑ- ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ  πραγματική ΣΥΝΤΑΞΗ.
Για να πάρεις σύνταξη (είναι ανταποδοτικό τέλος) πρέπει να έχεις δηλώσει εισοδήματα, να έχεις ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ & να έχεις ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ για αυτά. ΄Οπως συμβαίνει  με όλους τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Η μέση σύνταξη σήμερα είναι 950 ευρώ και τα έσοδα του κράτους φτάνουν για 380 ευρώ.
Για τα υπόλοιπα δανειζόταν το ΔΗΜΟΣΙΟ για δεκαετίες. Από το 1980 έως σήμερα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ έχει καταβάλει ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ πάνω από 250 δις ευρώ !!! όσο είναι σχεδόν το δημόσιο χρέος σήμερα…

Είναι ξεκάθαρο ότι ο λογαριασμός ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ,  πρέπει να πέσει ΤΣΕΚΟΥΡΙ (όχι μαχαίρι) και να μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ πάνω από 1000 ευρώ, μέχρι να ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ- ΕΞΟΔΑ.
Χρειάζεται εφαρμογή όλων των ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για να γίνουν ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
Μόνο με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΡΆΓΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ και βελτιώνεται το βιοτικό επίπεδο μιας χώρας.

Η ΕΛΛΑΔΑ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε  ΤΟΥΡΙΣΜΟ- ΝΑΥΤΙΛΙΑ- ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . Πρέπει να στηριχθούν ΜΟΝΟ τα πολιτικά στελέχη που ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ & έχουν την ΥΠΟΔΟΜΗ , ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να φέρουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Έλληνα ψηφοφόρε έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ να ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!
KAMMIA ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!!

υ.σ.  ΟΛΟΙ εμείς του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, παλεύουμε ακόμα να επιβιώσουμε. Και εγώ είχα μηνιαίο εισόδημα 5 & 6000 ευρώ (πάντα μέσα από σκληρή εργασία), αλλά τώρα όταν βγάζω 1000 ευρώ ανάβω κεράκι …)

 

Facebook Comments