Σε συνεχείς συσκέψεις βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους προκειμένου να αποφασίσει τη συμμετοχή βουλευτών του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Τα πρώτα ονόματα έχει πέσει στο τραπέζι και σύμφωνα με εκτιμήσεις από το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου οι πιθανότεροι να υπουργοποιηθούν είναι οι εξής:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση.

– Πάρις Κουκουλόπουλος

– Φώφη Γεννηματά

– Γιάννης Μανιάτης

– Συμεών Κεδίκογλου

– Βασίλης Κεγκέρογλου

– Εύη Χριστοφιλοπούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο ρόλος του Ευ. Βενιζέλου θα ενισχυθεί και θα ορισθεί υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Αμετακίνητοι φαίνεται μέχρι στιγμής ότι παραμένουν οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, Στουρνάρας και Βρούτσης, κατ απαίτηση και της Τρόικας, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τοποθέτησης αναπληρωτή στο υπουργείο Εργασίας.

Ο Μάκης Βορίδης προαλείφεται για υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα πάει υπουργός προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και θα είναι μάλλον γυναίκα, σε μια προσπάθεια να προχωρήσουν οι υποθέσεις του, αφού η θητεία Μανιτάκη αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, προκάλεσε μεγάλα προβλήματα.

Facebook Comments